PDF Converters: Convert PDF to Doc, Excel, Txt, Image, Html, Epub. Compress your PDF documents.
Home > News > All PDF Converter 2.4.6 Wins "5 Stars" Award at Taimienphi.vn

All PDF Converter 2.4.6 Wins "5 Stars" Award at Taimienphi.vn

Hanoi, Vietnam, June 20, 2017PDFConverters Software, full solution provider of PDF converter tools, announced that its new-released All PDF Converter 2.4.6 has won the “Five Stars” and positive review from Taimienphi.vn, which is the most important and famous technology website in Vietnam.

download

5 Stars Award at Taimienphi.vn

Review from Taimienphi.vn

“All PDF Converter là tiện ích gọn nhẹ và dễ dàng sử dụng cho phép bạn chuyển đổi các tập tin PDF sang nhiều định dạng khác nhau như Word, Excel, HTML, EPUB, Image, XML, Txt. Với All PDF Converter, tập tin PDF của bạn sẽ được dễ dàng chuyển sang các định dạng văn bản khác mà nội dung văn bản gốc không hề bị thay đổi. Cùng với đó là tốc độ chuyển đổi nhanh cũng như bạn có thể lựa chọn chuyển đổi nhiều trang PDF cùng một lúc.”

PDF là định dạng file văn bản khép kín cho phép người sử dụng có thể đọc và in các tập tin PDF. Tuy nhiên, người dùng lại không thể chỉnh sửa chúng dưới bất kỳ hình thức nào trừ khi bạn có một phần mềm chỉnh sửa PDF bản quyền. Trong tình huống này, một công cụ chuyển đổi file PDF là giải pháp tuyệt vời để bản lựa chọn. All PDF Converter là một trong những phần mềm chuyển đổi định dạng file PDF hiệu quả được đông đảo người dùng yêu thích và sử dụng.

Với All PDF Converter, người dùng có thể chuyển đổi PDF sang Word rất nhanh chóng mà vẫn giữ nguyên nội dung, đồ họa, biểu đồ, hình ảnh, bố cục, văn bản được in nghiêng và thậm chí là cả bảng biểu, siêu liên kết và đối tượng đồ họa như đường thẳng, hình chữ nhật... Các tài liệu Word được chuyển đổi có thể được mở trong Word 2003/2007/2010 và Word 2013.

Read More, please visit:http://taimienphi.vn/download-all-pdf-converter-36008

About All PDF Converter

The need for a powerful PDF Converter is massive for those who have to do lots of works in computers and on the internet. Both Word to PDF and PDF to Word conversion are necessary. All PDF Converter is a PDF converter that converts a PDF file into seven other formats with batches. But, think about a tool that can take in a simple PDF file and convert it to seven different formats allowing you to get things more flexible. Yes, All PDF Converter is the perfect option for those who need to convert huge number of files from one format to another. The extensive features of All PDF Converter allow users to get the jobs done wonderfully and accurately.

About PDFConverters Software

As a leading provider of expert PDF Conversion Services, PDFConverters Software is committed to provide full solutions of PDF conversion utilities. We hope to help people get reliable and cost-effective PDF Conversion experience.
Related Articles